Onze Regisseurs


Onze visie

Bij Heijermans gaan we voor kwaliteit. Onze visie is dat onze regisseurs opgeleid of in opleiding moeten zijn op het gebied van theater. Alleen op die manier kunnen we onze spelers het maximale leereffect bieden.

Peter van Dijk : Regisseur volwassenengroep

Studeerde - na een studie fysische geografie – in Utrecht aan de Akademie voor Expressie door Woord en Gebaar ("toneelschool"). Hij richtte zich daar op het maken van theaterproducties. Na die opleiding gaf hij acteerlessen binnen de Kunstzinnige Vorming aan amateurs en regisseerde diverse amateurtheatergroepen.

Binnen het professionele circuit regisseerde hij met name jeudtheater-producties, o.a. bij theater Gnaffel (theater met poppen) in Zwolle en de Rozenfabriek in Deventer. Sinds geruime tijd is Peter ook mede-eigenaar van HemmenHem, een productie-en bemiddelingsbureau op het gebied van jeugdtheater. In een aantal produkties speelt hij zelf. De laatste tijd richt hij zich met name op het maken van muzikale vertellingen, want naast acteren en regisseren zingt hij ook en speelt hij accordeon. Naast het (jeugd)theater heeft hij ook een programma met Franse chansons.

Geoffrey Haynes: Regisseur Jeugd 14+ en volwassengroep

Hallo! Mijn naam is Geoffrey (1995) en woon in Kampen. Ik geniet van mijn drukke bestaan als student aan de opleiding Docent Theater aan de kunstacademie van ArtEZ in Zwolle. Als jonge studerende theatermaker ben ik veel door het hele land te vinden. Een educatieproject in Groningen, een workshop in Amsterdam, een voorstelling in Enschede of een theaterfestival in Drenthe; ik doe het allemaal!

Ik denk dat ik een frisse en vernieuwende blik heb op het theater, die gepaard gaat met een flinke dosis enthousiasme. Talentontwikkeling, spelplezier en een mooie boodschap staan in mijn werk centraal. Op wat voor manier dat gebeurt is elke keer anders, maar dat is een van de dingen die ik het allerleukste vind aan wat ik doe.Yaël Korse: Regisseur Jeugd 9+

Yael is afgestudeerd als acteur aan de school voor de kunsten in Arnhem. Ze speelt vanaf haar 12de toneel. Ze is actief met de theater groep de Jonge Honden uit Zwolle. Daarnaast heeft ze een eigen solovoorstelling, genaamd "Liever gek" Haar passie voor toneel is terug te zien in de manier van lesgeven.